Export and Import settings

Post your bug reports here.
Post Reply
JPG
Posts: 107
Joined: Tue May 23, 2006 7:06 am

Export and Import settings

Post by JPG »

Hi,
I don't seem able to get this feature to work. Maybe I missed what it does. I expected it to save all the settings in the dialog, but as far as I can see this is not happening.
Jon

grigsoft
Site Admin
Posts: 1673
Joined: Tue Sep 23, 2003 7:37 pm
Contact:

Re: Export and Import settings

Post by grigsoft »

This command should save settings into ther file or load settings from there. Doesn't this work?

JPG
Posts: 107
Joined: Tue May 23, 2006 7:06 am

Re: Export and Import settings

Post by JPG »

grigsoft wrote:This command should save settings into ther file or load settings from there. Doesn't this work?

No I don't get this to work.
Do you test this on Vista, or is it only XP and below?
I understand that Vista is tricky to get it to work with these things.

Jon

grigsoft
Site Admin
Posts: 1673
Joined: Tue Sep 23, 2003 7:37 pm
Contact:

Re: Export and Import settings

Post by grigsoft »

On Vista\W7 problem could arise only if you will try to save new file in "program files". Try to save to another location maybe.

JPG
Posts: 107
Joined: Tue May 23, 2006 7:06 am

Re: Export and Import settings

Post by JPG »

Thanks I will try this suggestion.



I have tried as you suggested but the settings from the file are not loaded. I compared the saved file that was in a different location to the one that is in the Compare it! folder and there was a difference. When I manually copied the file from the saved location to overwrite the original in the compare it! folder, and started the program, the "saved" settings were loaded ok.
so to sum up. It saves but it does not load the settings from the load file, under "Export" of the options dialog.

Jon

grigsoft
Site Admin
Posts: 1673
Joined: Tue Sep 23, 2003 7:37 pm
Contact:

Re: Export and Import settings

Post by grigsoft »

Yes, you are right, not all options are restored.

Post Reply