Duplicate mode bug

Post your bug reports here

Duplicate mode bug

Postby bikeman » Fri Jan 14, 2011 2:57 pm

Surely with 'duplicate' mode if the target is newer it sould be copied to the source not be overwritten by the older file from the source?
bikeman
 
Posts: 3
Joined: Sun Jun 08, 2008 2:56 pm

Re: Duplicate mode bug

Postby brahman » Sun Jan 16, 2011 4:08 pm

Certaily not.

Duplicate - as the name implies - exactly duplicates the source to the target, no matter if target is newer.

Sychronize will do what you want.

The help file explains this very nicely.
brahman
 
Posts: 180
Joined: Thu Jan 11, 2007 6:18 pm

Re: Duplicate mode bug

Postby grigsoft » Mon Jan 17, 2011 8:24 am

Yes, brahman is right (thank you!). As I answered you (?) by email, you should use Update Target or Synchronize to avoid this.
grigsoft
Site Admin
 
Posts: 1661
Joined: Tue Sep 23, 2003 7:37 pm


Return to Synchronize It! : Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron